bilgi@alacasanat.com

750 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz

Keyifli Alışverişler Dileriz

Takı Kararması Engelleme ve Kararmış Takıları Parlatma

Altın gümüş çelik demir takıların kararması, kararmayı engelleme ve kararmış takıları parlatma yöntemini bu içerikte bulabileceksiniz.

Kullandığımız takılar gümüş altın ve demir madenlerinden üretilip takı ustaları tarafından işlenip kaplama ve parlatması yapılıp bizlere ulaşır. Bazı insanlar bu takıları kullanmaya başladıklarında bazen bir günde bazen bir sene içerisinde takının cinsi farketmeksizin kolyelerimiz yüzüklerimi kararma yapmaya başlar. Takıların kararma sebebini, parlatmasını ve kararmasını engellemenin yolunu bu yazımızda paylaşıyoruz.

Takılar Neden Kararır ?

İnsan çevresindeki her şeyle fiziksel ve kimyasal ilişki içerisindedir. Takılar direk cildimize temas eden madeni eşyalardır. Parlaklığı kusursuz seviyesinde olan takılarımız bir süre geçtikten sonra kararmaya başlar. Bazı insanlar gümüşü karartırken altını karartmaz. Bazıları tam tersi veya her ikisini de karartıyor olabilir. Bunun tek bir sebebi vardır. Cildimizdeki asitik yağ miktarı ve türleridir. Terlemeden dahi cildimizdeki yağ takılarımızı karartacak kimyasal özellikte olabilir. Bazı insanlar 1 haftada karartırken bazıları 1 senede karartır bu yine cildimizdeki yağ miktarı ile alakalıdır. Yapılan bir araştırmaya göre her 10 insandan 4’ünün cildi herhangi bir madeni karartmakta.

Kararan Takıların Parlatılması

Takılar üretildikten sonra zaten soluk ve parlak olmayan bir görünüme sahiplerdir. Takı ustaları özel parlatma ürünlerini kullanarak son aşama olarak üretimden kaynaklı çizilmeleri ve parlaklık sorununu halledip kuyumcularda ürünlerini satışa sunarlar. Kararan bir yüzüğü her seferinde kuyumcuya götürüp parlatmak ise tam bir zulüm haline geliyor. Her seferinde yolları aşındırmak hem taktığınız takıdan aldığınız keyfi azaltırken hem sizi yoruyor.

Koca karı forrmülleri diye tarif edebileceğimiz yöntemleri sağlıklı bulmadığımız için sizinle paylaşmak istemiyorum. En yaygını diş macunu olan bu yöntem onlarca para verilen takıların çizilmesine ve geri döndürülmez hasarlara yol açıyor. Bu yüzden size Alaca Sanat tarafından üretilen ürünümüzden  bahsetmek istiyorum.

[button size=”large” style=”success” text=”Ürünü İncelemek İçin Tıklayın” link=”https://alacasanat.com/urun/taki-parlatici-cila-altin-gumus/”]

Ürünümüz nano teknoloji ile üretilmiş konsantre halde kimyasal bir ciladır. Sadece birkaç damlası bir kolyeyi parlatırken şişesi size senelerce yetecek şekilde tasarlanmıştır. Altın, gümüş, çelik herhangi bir takınızı çakmağınızı saatinizi saniyeler içerisinde eski parlaklığına kavuşturur. Milimetrenin onda biri kadar ince bir katman bırakarak yüzeyin hem çizilmesini hemde yeniden kararmasını geciktirecek özelliklere sahiptir. Ürünü hızlıca satın alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı Kargo

Siparişlerinizi ilk iş gününde kargoluyoruz.

15 gün içinde iade

Sizleri yormadan hızlıca iade kabul ediyoruz

Dünya Genelinde

Alaca Sanat 5 Farklı Marka ile ihracat yapar.

100% Güvenli Ödeme

Tüm kartlar ile %100 Güvenli ödeme.