bilgi@alacasanat.com

750 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz

Keyifli Alışverişler Dileriz

Epoksi Nasıl Temizlenir ? (Cilt, kıyafetler ve diğer yüzeylerden)

Epoksi çalışmalarımızda ne kadar dikkat edersek edelim yine de elimize yüzümüze cildimize kıyafetlerimize masalarımıza epoksi dökülebiliyor. Henüz kurumamış epoksi nasıl temizlenir ? sorusunun cevabını kısa bir şeklide Alaca Sanat blogunda paylaşmak istedik.

Alaca Sanat tarafından geliştirilen epoksi reçine temizleyici sayesinde epoksi çalışmalarınızı daha güvenli ve etkili bir şekilde yapabilirsiniz. Çalışmalar esnasında cildimize, etrafa veya kullandığımız araç gereçlere bulaşan reçineler çalışma koşullarını zorlaştırıyor. Ürünümüz sayesinde kürleşmiş veya tam olarak kürleşmemiş epoksileri neredeyse tüm yüzeylerden kolayca temizleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra evde de uygulayabileceğiniz bir takım yöntemler mevcuttur.

Epoksi çalışmalarının en riskli yanı epoksinin cildimize veya başka yüzeylere dökülmesidir. Hemen müdahale edilmezse epoksiyi kuruduktan sonra yüzeyden çıkartmak oldukça zor olacaktır. Çok işgalci bir madde olduğu için deride tahribata yol açabilir. Aseton, tiner, alkol gibi maddeler ne yazık ki epoksi üzerinde çözücü bir etkiye sahip değiller.

Epoksiyi ciltten, deriden, kumaştan ve diğer yüzeylerden bizim bildiğimiz kadarıyla temizleyen tek madde sirkedir. Sirkeyi bir beze, peçeteye döküp ilgili yüzeyi hızlıca temizleyebilirsiniz. Başka bildiğiniz yöntemler varsa yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

Epoksinin ağız, göz gibi hassas bölgelerle temasında derhal en yakın sağlık kuruluşuyla temasa geçmeniz önem arz etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı Kargo

Siparişlerinizi ilk iş gününde kargoluyoruz.

15 gün içinde iade

Sizleri yormadan hızlıca iade kabul ediyoruz

Dünya Genelinde

Alaca Sanat 5 Farklı Marka ile ihracat yapar.

100% Güvenli Ödeme

Tüm kartlar ile %100 Güvenli ödeme.