bilgi@alacasanat.com

750 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz

Keyifli Alışverişler Dileriz

Kişiye Özel Hediye Tavsiyeleri

Özel günlerin, doğum günlerin, yıl dönümlerin ve diğer nice anların anımsatıcısı olarak sevdiklerimize hep bizleri anımsatacak güzel hediyeler alma ihtiyacı duyarız. Bir anı ölümsüzleştirmenin en anlamlı yoludur hediye alıp vermek, ayrıca kültürümüzde de çok önemli yere sahiptir. Verdiğimiz hediyelerin eşsiz olmasını ve kişiye en uygun halde olmasını dileriz. Bu yüzden hediye sektörünün vazgeçilmez bir ayağını da kişiye özel hediyeler oluşturur.

 

 İsme Özel Hediye Tavsiyeleri:

1- Kişiye Özel Kupa Bardak:

 Hem ucuz, hem kalıcı hemde benzersiz bir hediye olarak sıkça tercih edilen kişiye özel üretilen, genellikle isim ve fotoğraf baskısı yapılan mug bardaklar. Maddi yönden hediye edeni, eşsizliği ve anlamlı oluşuyla da hediyeyi alanı mutlu eden bir numaralı alternatif olarak düşünülebilir. Onlarca tasarım seçenekleriyle öğretmenler gününe, sevgililer gününe, arkadaşlara, annelere, babalara kısacası her türlü özel gün ve anda çok anlamlı bir hediye olarak tercih edilebilir. Yıllardır kişiye özel kupa bardak üretiminde standart tasarımlar ise bu sektörün eksi yönü olarak yansıyabilir. Alaca Sanat olarak bizler eşsiz tasarımları grafiker ekibimizle sizler için hazırlayıp standart teknolojilerden ziyade özel teknolojiler kullanarak kargo dahil çok ucuz rakamlara satışa koyduk. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak hediyeyi vereceğiniz kişiye göre ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.

2- İsme Özel Cüzdan

 Bir klişe olarak düşünebiliriz fakat çok kalıcı ve bir o kadar anlamlı bir hediyedir. Genelde erkekler için üretimi yapılan isme özel hediyelik cüzdanların kadınlar için yapılmış versiyonlarını da görebilirsiniz. Erkeklerin cüzdanları arka ceplerinde taşıma alışkanlıkları sebebi ile 50-60 TL civarına alacağınız ürünler çabucak yıpranacak ve değerini yitirecektir. Bu sebeple hakiki deri cüzdanların tercih edilmesi tavsiye edilmektedir. Bunlarında fiyatları yüksek olacaktır. Bütçenize göre tercihinizi yapabilirsiniz.

3- İsme Özel Çakmak

Genellikle kişiye özel üretilen hediyeler arasında en çok tercih edilen hediyeler arasında gelmektedir. Herkes sigara kullanmadığı için bu hediye sigara kullanan kişiler için tercih edilebilecek bir hediyedir. Ortalama fiyatları 30-100 TL arasında değişen çakmakların en kötü yanı ise çabucak kaybolmasıdır.

4- İsme Özel Kolye

**Bu ürün Alaca Sanat El Yapımı Kolyeler’de yer almaktadır.

Kişiye özel üretilen hediyeler arasında kadınlar için sıkça tercih edilen kolyeler ortalama 50-150 TL arası değişmektedir. Çoğu gümüş olduğu söylenen kolyeler gümüş kaplama olup kararmaya sebep olmaktadır bu nedenle hediyelerinizi seçerken satıcının açıklamasını dikkatlice okumanız gerekirse iletişime geçmeniz tavsiye edilmektedir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı Kargo

Siparişlerinizi ilk iş gününde kargoluyoruz.

15 gün içinde iade

Sizleri yormadan hızlıca iade kabul ediyoruz

Dünya Genelinde

Alaca Sanat 5 Farklı Marka ile ihracat yapar.

100% Güvenli Ödeme

Tüm kartlar ile %100 Güvenli ödeme.