bilgi@alacasanat.com

750 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz

Keyifli Alışverişler Dileriz

Sevgiliye Ucuz Hediye Fikirleri – Kız/Erkek

 Kız veya erkek sevgililer için doğum günü sürprizleri yahut diğer özel günlerde hediye arayışına giriyoruz. Ülkemiz maddi koşulları, gerek gençlikle gelen maddi kısıtlılık sebebiyle anlamlı, değerli fakat ucuz hediye arayışlarına giriyoruz. Sevgililer için ucuz hediye fikirleri listemiz size bu konuda yeterince bilgi verecektir.

 

Sevgiliye Hediye (Ucuz, Erkek-Kız)

1-) Ona özel kupa bardak yaptırın.

Sevgililer ve aşıkların en kıymet verdiği şey kalıcılık. Umarım ilişkileriniz mutlu ve daim olur diyerek bu hediye fikrinden bahsetmek istiyorum. Ona özel kupa bardak yaptırmak hem ucuz hem de eşsiz bir hediye almanızı sağlayacaktır. Sonsuza kadar kalıcılığını koruyacak bu hediye her yudum kahvede sizi ona hatırlatacak sıcak bir hediyedir. Alaca Sanat olarak en önem verdiğimiz ürünlerimiz arasında yer alan sevgiliye özel hediye kategorimiz sizi bu arayıştan kurtaracaktır. Dilerseniz ürünlerimizden bir kaçına aşağıda göz atabilirsiniz. Ürünlerimiz hediye kutulu olarak yollanır.

[ux_custom_products cat=”ciftlere-ozel-hediye” products=”8″ columns=”4″ title=”Sevgiliye ucuz hediye”]

Ürünlerin tamamı için : https://alacasanat.com/seri/kisiye-isme-ozel-kupa-bardak/ciftlere-ozel-hediye/

2-) Kız Sevgiliye Ucuz Anlamlı Bir Hediye

Kadınların en sevdiği takılardan birisi olan kolyeler onlar için vazgeçilmezdir. Bunun sebebi hem kattığı şıklık hemde kolay kullanımıdır. Fakat sıradan bir kolye kalitesiz, değerli madenlerden yapılan kolyeler ise pahalı olacaktır. Bu sebeple sizlere Alaca Sanat tarafından satışa sunulan tamamı el yapımı seramik kolyelerden bahsetmek istiyorum. Hiçbir kalıp kullanılmadan elde şekillendirilen ve aynısından bir daha üretilmeyen eşsiz parçalardır. Bu kolyeler hem ucuz bir hediye hemde eşsiz bir hediye olarak alınabilirler. Ürünleri aşağıdan inceleyebilirsiniz:

[ux_custom_products cat=”el-yapimi-kolye” products=”8″ columns=”4″ title=”Sevgiliye ucuz hediye”]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı Kargo

Siparişlerinizi ilk iş gününde kargoluyoruz.

15 gün içinde iade

Sizleri yormadan hızlıca iade kabul ediyoruz

Dünya Genelinde

Alaca Sanat 5 Farklı Marka ile ihracat yapar.

100% Güvenli Ödeme

Tüm kartlar ile %100 Güvenli ödeme.