bilgi@alacasanat.com

750 TL ve Üzeri Alışverişlerinizde Kargo Ücretsiz

Keyifli Alışverişler Dileriz

Öğretmene ne hediye edilir ?

Öğretmenler en kıymetli varlıklardandır. Kültürümüzde bunca zamandır en çok saygı duyulan kişiler öğretmenler olmuştur. Bunun sebebi iyisiyle kötüsüyle tüm öğretmenlerimizin hayatımızda bir parça taşımasıdır. Böylesine kıymet verdiğimiz kişilere alınabilecek hediyelerde, kalıcı, kendimizi hatırlatan ve ona özel olmalıdır.

1- Geleceğinizi aydınlatanların, içlerini ısıtın.

Bu ürün Alaca Sanat ürünüdür.

Soğuk kış aylarında sıcak bir çay yahut kahve içimizi ısıtır. Serin yaz günlerinde ise serinlemek için soğuk içecekler tüketiriz. Kıymetli öğretmenlerimize hem işlevsel hem kalıcı hemde ekonomik bir hediye vermek istersek ilk tercihimiz isme özel üretilen kupa bardaklar olmalıdır. Unutulmayacak bir hediye olan muglar fiyat performans canavarı diyebiliriz. Ancak bu tercihimizi güzel tasarımlardan yana kullanarak iyi bir seçim yapabiliriz. Bizler de Alaca Sanat olarak kaliteli kişiye ve isme özel kupa bardaklar üretiyoruz. Yukarıda resimde yer alan ürünlerimize benzer öğretmenler için özel tasarlanmış hediyelerimizi incelemek için şu bağlantıyı kullanabilirsiniz: Öğretmene hediye

2- Kalem tutmayı öğreten ellere en güzel hediye.

Eğitimin ve öğretimin en büyük simgelerinden birisi kalemlerdir. Çoğu dershane ve eğitim kurumunun logosunda kalem yer almaktadır. Kalemler tür tür çeşit çeşit kendi aralarında ayrılmaktadır. Öğretmenler için de en güzel hediyelerden birisi de kalemlerdir. Kıymetli bir hediye olan kalemler özellik, marka ve türüne göre çeşitli fiyatlara alınabilmektedir. Hediye olarak verilebilecek kalemler ise 50 liradan başlayıp sonsuz bir fiyata doğru ilerler. Prestijli bir kalem ise 200 TL’yi kolayca geçebilmektedir.

3- Yükünü hafifletin.

İyi bir hediye olabilecek bir diğer ürün ise çantalardır. Erkek öğretmenler için düşünmeden tercih edebileceğiniz bir hediye olan çalışma çantaları öğretmenlerinizin yükünü bir nebze hafifletecektir. Böyle bir hediye almayı tercih ederseniz deri kalitesinden emin olduğunuz ürünleri alınız. Kalitesiz deri kolayca çatlayacak ve kısa bir sürede yıpranacaktır. Bu tercihte ise fiyatlar 150-500 TL arası değişmektedir.

4- Kadın öğretmenlere, zarif bir hediye

Bu ürün Alaca Sanat’a aittir.

Kadınların vazgeçilmezi takılardır. Her zaman her kıyafete uygun takıları bulunan kadınlar, bu eşyalarına çok kıymet verirler. Kalıcı bir hediye olan takılar arasında en çok tercih edileni ise kolyelerdir. Kolyeler herhangi bir ölçü veya beden gerektirmediği için hediye edeceğiniz kişiye haber vermek, ondan bilgi almak zorunda kalmazsınız. Görselde yer alan ürün ise el yapımı seramik bir kolyedir. Birtane daha aynısından üretilmeyen eşsiz el yapımı kolyelerimizi incelemek için şu bağlantıyı takip edin: El Yapımı Kolyeler

[ux_custom_products cat=”el-yapimi-kolye” products=”” columns=”4″ title=”El Yapımı Kolyeler”]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı Kargo

Siparişlerinizi ilk iş gününde kargoluyoruz.

15 gün içinde iade

Sizleri yormadan hızlıca iade kabul ediyoruz

Dünya Genelinde

Alaca Sanat 5 Farklı Marka ile ihracat yapar.

100% Güvenli Ödeme

Tüm kartlar ile %100 Güvenli ödeme.